Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رشید قربانی روز چهارشنبه در آیین نمادین بیست و چهارمین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی کردستان که در دبیرستان ابرار سنندج برگزار شد، با بیان اینکه در آموزه‌های دینی و آیات قرآنی شورا به عنوان یک امر مقدس شناخته می شود، اظهار داشت: پیامبر بزرگ اسلام که خود عالم‌الغیب بود و حدیث قدسی به ایشان می‌رسید، برای بسیاری از امور با جمع مشورت می‌کرد و مهمترین درس پیامبر آموزش مشورت کردن به امت اسلام بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتخاب خرد جمعی که به نتیجه خلوص می‌رسد و گروه خلوص که از دل انتخابات بیرون می‌آید با عقلانیت می‌توانند تصمیم بهتری بگیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه امسال بیست و چهارمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی همزمان با سراسر کشور در سه هزار مدرسه استان برگزار می شود؛ گفت: پیش بینی شده است که  ۲۷۰ هزار دانش آموز واجد شرایط در این انتخابات شرکت کنند.

وی ادامه داد: از این تعداد دانش‌آموز واجد شرایط، ۱۵ هزار نفر به عنوان منتخب شورای دانش‌آموزی انتخاب می‌شوند که در طول سال تحصیلی در تصمیم‌گیری مدرسه می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

قربانی خطاب به دانش آموزان گفت: شما آینده‌سازان اگر امروز به خوبی نقش خود را در مسائل اجتماعی، تربیتی و درسی ایفا کنید، در آینده در هر مصدری قرار بگیرید می‌توانید درست اقدام کنید.

وی با بیان اینکه انتخابات شورای دانش‌آموزی تمرین آماده شدن دانش‌آموزان برای تصمیم‌گیری در امور آینده کشور است، گفت: شما دانش‌آموزان باید به صورت گروهی کار کنید و با همدیگر تعامل داشته باشید و هرچه بیشتر با هم تعامل و ارتباط داشته باشید و همدیگر را درک کنید و نقد و نظر هم را بپذیرید در بزرگسالی هم همین تفکر را خواهید داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه دانش‌آموزان منتخب شورای دانش‌آموزی در مسائل درسی و مدرسه‌ای می‌توانند نقد و نظر داشته باشند، یادآور شد: این دانش‌آموزان در تصمیم‌سازی‌های مدرسه نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

وی افزود: انتخابات شورای دانش‌آموزی بستری مناسب برای آموزش تعامل، تفکر، انتقادی کردن و نقدپذیری است و دانش‌آموزان باید این خصلت‌ها را در خود درونی کدره تا بتوانند در آینده که به مصادری برسند به تصمیم‌سازی کمک کنند .

قربانی اضافه کرد: منتخبین شوراهای دانش‌آموزی می‌توانند تا مرحله کشوری و به عنوان منتخب کشوری انتخاب شوند و با رییس جمهور و وزیر آموزش و پرورش دیدار داشته باشند و نظرات خود را ارائه دهند.

وی انتخابات شورای دانش آموزی را امری مقدس و ارزشمند دانست و گفت: همه شما باید با سعه صدر به این مهم توجه کنید چرا که پرداختن به امر شورای دانش آموزی کمتر از درس خواندن نیست.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه آموزش‌های حضوری در مدارس به صورت تدریجی آغاز شده است، از دانش آموزان خواست متناسب با برنامه‌ریزی شورای مدرسه در مدارس حضور پیدا کنند و حتما نسبت به تزریق واکسن اقدام کرده باشند.

در این آیین پس از قرائت پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت بیست و دومین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی توسط یکی از دانش‌آموزان، با حضور مسوولان انتخابات شورای دانش‌آموزی برگزار و دانش آموزان آرای خود را به صندوق های اخذ رای ریختند تا نمایندگان خود را انتخاب کنند.

استان کردستان ۳۰۰هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل می‌کنند.

برچسب‌ها مدارس کردستان مشارکت انتخاباتی سنندج دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس کردستان مشارکت انتخاباتی مدارس کردستان مشارکت انتخاباتی سنندج دانش آموزان انتخابات شورای دانش آموزی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۰۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

بخشی از این معلمان معلمان طرح امین هستند؛ طرحی که از مدت‌ها قبل بر اجرای آن تاکید شده بود اما سال‌ها به صورت محدود اجرایی شد؛ طرحی از سوی حوزه علمیه برای پرورش طلاب معلم که چند ساعتی در هفته میهمان مدارس باشند.

می‌خواهم دوست دانش آموزانم باشم

حجت قلی نژاد یک روحانی طرح امین است که در چند سال گذشته در مدارس استان آذربایجان غربی شهر ارومیه مربی و معلم پرورشی بوده است؛ با او که یک طلبه و معلم روحانی است؛ در مورد جایگاه معلم و میزان اثرگذاری او بر شخصیت دانش آموزان صحبت کردیم.

قلی نژاد با بیان اینکه در کنار درس تلاش می‌کنم یک روحانی با اخلاق و دوستی برای دانش آموزانم باشم؛ گفت: یکی از مواردی که در ذهنم بود با حضور در مدرسه اجرای آن را ببینم این بود که بتوانم نگرانش نگرش کودکان را نسبت به اسلام و روحانیت در مدارس مثبت کنم. چند ماه در مدرسه فقط به این موضوع متمرکز شدم که در کنار تدریس در خصوص اسلام و انقلاب هم با دانش آموزان صحبت کنم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های مدرسه متوجه شدم اگر ایجاد مقبولیت نکنم هیچ وقت نمی‌توانم موفق شوم؛ گفت: باید کودک در ابتدا مرا در قلبش جا دهد و نگرشی مثبت و خاطره خوبی از درس با من داشته باشد تا به صحبت‌هایم هم گوش دهد. این کار را با بازی برای بچه‌ها انجام دادم.

این معلم شهرستان ارومیه افزود: در زنگ‌های تفریح یا زمان‌های استراحت در کلاس درس در حالی که لباس روحانیت همچنان بر تنم است با دانش آموزان بازی می‌کنم؛ می‌دانم بازی بهترین فرصت برای رشد خلاقیت و همچنین ایجاد صمیمیت بین مربی و معلم با دانش آموز است.

این معلم طرح امین خاطر نشان کرد: بهترین اثرگذاری برای من این است که نه تنها نگاه دانش آموز به اسلام و روحانیت بلکه حتی نظر خانواده وی هم نسبت به انقلاب و نظام اسلامی نگره نظر و نگرشی مثبت شده و همراه با امید باشد.

طلاب امین سهمیه‌ای در آزمون‌های استخدامی معلمان ندارند

طرح امین در دولت فعلی با جذب طلاب و روحانیون ادامه یافته است. در طرح امین در حال حاضر ۲۵ هزار طلبه اعم از حوزه علمیه برادران و خواهران به عنوان طلبه تبلیغی هفته‌ای چند ساعت با حضور در مدارس به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کردند که به کارگیری طلاب در این وزارتخانه، ریالی را متوجه وزارت آموزش و پرورش نکرده است؛ این طلاب حقوقی بابت این همکاری دریافت نمی‌کنند و مبلغی در حد ایاب و ذهاب از طرف معاونت تبلیغ حوزه علمیه و گاهی در مناسب‌ها، از طرف سازمان تبلیغات و یا سازمان اوقاف پرداخت می‌شود. در حقیقت طلاب طرح امین می‌دانند کار پاره وقت در مدارس هیچ گاه شغل ثابتی برای آنان نخواهد بود.

از سوی دیگر طلاب امین هیچ گاه در موضوع استخدام معلمان هم نیستند و بنا بر تأکیدات مسئولان هیچ گاه سهمیه‌ای از ظرفیت آزمون‌های استخدامی برای طلاب طرح امین در نظر گرفته نشده است. با این حال فعالیت در طرح امین می‌تواند یک امتیاز برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی آزمون استخدامی معلمان باشد که اگر در مرحله‌ی کتبی پذیرفته شدند؛ در هنگام مصاحبه و گزینش از امتیاز حضور در طرح امین استفاده کنند.

کد خبر 6094438 علی قدمی

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور