Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با اشاره به مشارکت ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در انتخابات شوراهای دانش‌آموزی استان، گفت: انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در ۴۵۰۰ مدرسه لرستان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، رضا زینی‌وند در مراسم نمادین آغاز بیست و دومین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی که در دبیرستان نمونه دولتی آیت‌الله گلپایگانی برگزار شد، اظهار کرد: تشکیل شورای دانش‌آموزی یکی از ارکان مهم موفقیت برای آینده ایران اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر این مطلب که بیست و دومین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی لرستان با شعار «طلایه‌داران گام دوم انقلاب» در چهار هزار و ۵۶۰ آموزشگاه و با حضور بیش از ۲۵۰ هزار دانش‌آموز هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد، گفت: امروز رسالت آموزش‌وپرورش نسبت به گذشته دارای گستردگی بیشتری است که مهم‌ترین آن بسترسازی برای تعالی و توسعه کشور است.

زینی‌وند آموزش‌وپرورش را بهترین جایگاه برای کسب موفقیت و ایجاد زیرساخت برای تعالی جامعه نامید و یادآور شد: اهداف آموزش‌وپرورش باید در مدارس محقق شود و برنامه‌ریزی باید با محوریت مدرسه باشد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با تأکید بر این‌که آموزش‌وپرورش بستر پرورش نیروی انسانی در همه عرصه‌ها است و در جامعه کارکردهای مختلفی برای آن متصور است، ادامه داد: به همین منظور دستگاه تعلیم و تربیت مهم‌ترین زیرساخت برای تعالی و توسعه کشور است این در حالی است که یکی از مهم‌ترین اهداف سند تحول بنیادین توجه ویژه به بحث اجتماعی و مشارکت دانش‌آموزان و اولیا در برنامه‌های مدرسه است.

وی با بیان اهداف شورای دانش‌آموزی در مدارس، گفت: تشکیل شورای دانش‌آموزی یکی از ارکان مهم موفقیت برای آینده ایران اسلامی است.

محمود ثمینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان نیز در این آیین با اشاره به انتخابات شورای دانش‌آموزی به‌عنوان یک برنامه موفق، گفت: منتخب دانش‌آموزان عضو شورای دانش‌آموزی می‌شود که این افراد در برنامه مدارس مشارکت دارند و در مباحث اجتماعی و فرهنگی تأثیر خود را باید نشان داده و به مدیر مدرسه کمک کنند.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: دانش‌آموزان آینده‌ساز کشور بوده و باید در گام دوم انقلاب مؤثر باشند و در مباحث اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و به‌ویژه در خانواده خود نقش‌آفرینی کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به این‌که احساس شخصیت کردن، احساس وظیفه‌داشتن در قبال مسائل اجتماعی و فرهنگ‌سازی برای موفقیت جامعه توسط دانش‌آموزان از مدارس آغاز می‌شود، افزود: مدیر باید برخی مسئولیت‌ها را به دانش‌آموزان واگذار کند و دانش‌آموزان هم باید طبق توان به مدیر و دیگر عوامل آموزشگاه کمک کنند و در عرصه علمی، فرهنگی و پژوهشی فعال بوده و نقش آگاهی‌بخشی را در جامعه داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه اداره‌کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پیش‌بینی نشدن صحیح نیروی انسانی در سال‌های گذشته موجب بروز مشکلات عدیده و چالش جدی در حوزه تأمین معلمان شد، گفت: در سال گذشته ۱۱۴۴ سهمیه جذب شد و در سال جاری نیز ۱۹۵۸ سهمیه پیش‌بینی شده است.

امین سلیمانی۱۳ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با تبریک آغاز هفته بزرگداشت مقام معلم و با اشاره به اینکه برای نخستین بار امسال ۲ معلم از این استان در جمع ۱۵ معلم نمونه کشور قرار گرفتند، اظهار کرد: انتخاب «جعفر عالیپور» و «سلمان رستمی» از معلمان ممتاز چهارمحال و بختیاری با توجه به رقابت سختی که وجود داشت، حقیقتاً یک افتخارآفرینی بزرگ برای این منطقه سرشار از استعداد است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی نشدن صحیح نیروی انسانی در سال‌های گذشته باعث بروز مشکلات عدیده و چالش جدی در حوزه تأمین معلمان شد، ادامه داد: سال گذشته یک‌هزار و ۵۶۰ معلم یعنی معادل ۱۳ درصد از معلمان ما بازنشسته شدند که باعث بروز چالش جدی شد و با اتخاذ تمهیدات مختلف اما با دشواری توانستیم این چالش را پشت سر بگذاریم.

سلیمانی در خصوص استخدام معلمان، تصریح کرد: در سال ۹۹ در مجموع، ۲۹۴ سهمیه جذب شدند که این آمار در سال ۱۴۰۱ به یک‌هزار و ۷۰ نفر رسید؛ همچنین در سال گذشته یک‌هزار و ۱۴۴ نفر جذب شدند و در سال جاری نیز یک‌هزار و ۹۵۸ سهمیه پیش‌بینی شده است.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه اداره‌کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تا کنون ۱۴ هزار و ۷۹۸ نفر از معلمان استان رتبه‌بندی شدند، اظهار کرد: این اقدام، اتفاق بسیار مهمی بود که زمینه‌ساز ارتقای منزلت معلمان و فرهنگیان است.

سلیمانی بیان کرد: راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران چم‌عالی در کنار رودخانه زاینده‌رود بعد از ۱۸ سال تا پایان تابستان، افتتاح استخر شهید استکی تا مهرماه، تأمین تجهیزات و امکانات برگزاری امتحانات نهایی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده و نیز برنامه‌های آموزش‌وپرورش در سال جدید است.

در ادامه پژمان خلفیان، معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تا کنون بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش هزینه شده است، اظهار کرد: این اعتبارات هم از حوزه پشتیبانی اداره‌کل و هم نوسازی و تجهیز مدارس هزینه شده که این رقم بی‌سابقه است. در حال حاضر ۳۶ درصد دانش‌آموزان در رشته‌های مختلف فنی حرفه‌ای و کاردانش مشغول تحصیل هستند که چشم‌انداز ما در یکی دو سال آینده، رساندن این رقم به ۶۰ درصد است.

وی در خصوص تجهیزات متوسطه اول، ادامه داد: از ابتدای سال تحصیلی گذشته تا کنون، ۱۵ سایت شامل ۱۰ رایانه یعنی در مجموع، ۱۵۰ دستگاه رایانه در مناطق ۱۷گانه آموزش‌وپرورش و در قالب طرح شهید فخری‌زاده توزیع شد که در راستای تقویت هوش مصنوعی و کدنویسی اجرایی شده بوده است.
خلفیان بیان کرد: ساماندهی هدایت تحصیلی دانش‌آموزان متوسطه اول در قالب طرح شهید هادی با هدف کمک به دانش‌آموزان برای ورود به رشته‌های مرتبط با علاقه و استعداد از جمله اقدامات در دست انجام است که از طریق پایگاه اینترنتی مربوطه پیش می‌رود.

وی در پایان گفت: تجهیز ۴۵ کارگاه کار و فناوری، افزایش ۵.۲ درصدی شاخه‌های فنی حرفه‌ای، کلاس‌های آمادگی دانش‌آموزان برای امتحانات نهایی و برگزاری آزمون‌های شبیه‌سازی امتحانات نهایی در سه ماده درسی،  برپایی کارگاه‌های آموزشی به میزان بالغ بر ۱۶ هزار نفرساعت و طرح‌های ضمن خدمت به میزان بالغ بر ۱۳ هزارنفر ساعت و نظارت بالینی بر حدود یک‌هزار کلاس درس از جمله اقدامات معاونت آموزش متوسطه بوده است.

همچنین نصرت‌الله محمودی، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه مبنا و اساس آموزش ابتدایی در کودکستان‌ها شکل می‌گیرد لذا این مراکز نیازمند نظارت هستند، اظهار کرد: کودکانی که این دوره را گذرانده باشند راحت‌تر و بهتر می‌توانند در کلاس اول تحصیل کنند؛ فعالیت این مراکز در استان به‌صورت ۱۰۰ رصد می‌شود و قریب به ۸۰ درصد کودکستان‌ها از مجموع ۹۰۰ مرکز فعال، مراحل ارزیابی را پشت سر گذاشته‌اند و موارد لازم به آنها گوشزد شده است تا نوآموزان ما آسیب نبینند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی معلمان ابتدایی یکی از اولویت‌های این معاونت است، ادامه داد: این اولویت در قالب طرح شهید همت اجرایی می‌شود با این توضیح که آموزگاران در طی سه سال باید در هفت عنوان درسی تحت آموزش قرار گیرند که در حال حاضر سه هزار نفر از معلمان ابتدایی یعنی ۹۰ درصد معلمان این مقطع در این طرح شرکت کردند. 

محمودی با اشاره به پوشش تحصیلی ۹۹.۰۸ درصد در استان، بیان کرد: از این حیث جزو استان‌های برتر هستیم اما شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در دست انجام است که از سال ۱۴۰۰، یک‌هزار و ۳۳ دانش‌آموز از تحصیل بازماندند. 

وی ادامه داد: برای ریشه‌یابی علل و اتخاذ راهکارهای لازم برای این دانش‌آموزان، به هر ۱۰ دانش‌آموز یک پیگیری‌کننده اختصاص یافت که به محل زندگی دانش‌آموزان بروند و علت بازماندن از تحصیل را پیگیری کنند، همه دانش‌آموزان شناسایی شدند که نزدیک ۳۰۰ نفر به تحصیل بازگشتند اما در بقیه موارد، به علل متفاوت مانند بیماری، مشکلات اقتصادی و ... امکان بازگشت دانش‌آموزان به مدارس مهیا نبود که این موارد نیز در دست پیگیری است.

همچنین یاسر خسروی، معاون نهضت سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان با اشاره به اینکه در سال ۵۸، حدود ۳۶ درصد از افراد ۱۰ تا ۴۹ سال جمعیت استان سواد داشتند، اظهار کرد: امروز بیش از ۹۷ درصد مردم باسواد هستند.
وی ادامه داد: هر ساله سهمی برای استان جهت پوشش سوادآموزی در نظر گرفته می‌شود که در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، از سهمیه بالغ بر چهار هزار نفر در استان که باید باسواد می‌شدند ،بیش از ۹۵ درصد سهمیه استان تحت پوشش قرار گرفت؛ در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ نیز بالغ بر ۷هزار نفر باید تحت پوشش قرار بگیرند که تا کنون بالغ بر ۴۰۰۰ نفر محقق شده است.

در ادامه ذوالفقار علیخانی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست با اشاره به اقدامات و توفیقات این معاونت در ماه‌های اخیر، تصریح کرد: کسب رتبه نخست جشنواره فرهنگی «امید فردا»، رتبه اول کشور در جشنواره «دانایی و توانایی»، کسب رتبه سوم در پرسش مهر، رتبه اول در جشنواره سرود رضوی و ده‌ها رتبه دیگر از اهم این توفیقات است.

وی ادامه داد: امسال تقویت و راه‌اندازی هیئت‌های دانش‌آموزی با هدف بهره‌گیری از کارکردهای معنوی این تشکل‌ها در دستور کار قرار دارد و تشکل‌های دانش‌آموزی اعم از بسیج، هلال‌احمر و ... نیز از ارکان کار معاونت پرورشی محسوب می‌شود.

علیخانی با اشاره به فعالیت ۱۲ اردوگاه دانش‌آموزی در استان، بیان کرد: خوشبختانه مبالغ خوبی برای تکمیل اردوگاه چم‌عالی پیش‌بینی شده است که امیدواریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی این اردوگاه باشیم.

وی تصریح کرد: ۱۸ مرکز مشاوره، خط ۲۴ ساعته ۱۵۷۰ برای پیگیری لحظه‌ای فوریت‌های رفتاری و روانی دانش‌آموزان، ۳۱ کانون فرهنگی و پرورشی، ۱۰ دارالقرآن و ... از مهم‌ترین مجموعه‌های آموزش‌وپرورش است که به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان خدمت‌رسانی می‌کنند.

در پایان فخرالدین اسدی، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه ۸۶ درصد به فضاهای ورزشی استان در حوزه آموزش‌وپرورش به مدد افتتاح چمن‌های مصنوعی و سالن‌های ورزشی اضافه شده است، اظهار کرد: تا یک‌ماه آینده این رقم به ۱۰۰ درصد خواهد رسید؛ ما احداث حدود ۱۴۸ فضای ورزشی را در دستور کار داشتیم که ۸۶ درصد محقق شده و ۱۴ درصد مابقی طی یک‌ماه آینده محقق خواهد شد. 

وی با اشاره به آغاز طرح مهارت‌آموزی رشته‌های ورزشی، ادامه داد: برای آنکه بتوانیم ورزش را به حیاط مدرسه بازگردانیم طرح مهارت‌آموزی رشته‌های طناب‌زنی، تنیس روی میز، شنا و دومیدانی ویژه مقاطع مختلف تحصیلی اجرایی می‌شود.

اسدی تأکید کرد: در حوزه سلامت، تعمیر و تجهیز ۲۶۰ سرویس‌ بهداشتی مدارس و نیز اجرای طرح پایلوت آموزش بهداشت دهان و دندان ویژه ۸۰۰۰ دانش‌آموز عشایری از دیگر اقدامات این معاونت است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال