Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: 124هزار و 149 دانش‌آموز دختر و پسر استان در بیست و دومین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی شرکت کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، محمدعلی واقعی، امروز یکم آبان، در مراسم نمادین برگزاری انتخابات شوراهای دانش‌آموزی که در دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: این انتخابات همزمان با سراسر کشور با شعار "شورای دانش‌آموزی طلایه دار گام دوم انقلاب » در  بیش از 1500 آموزشگاه استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه  مدرسه مکانی برای یادگیری مهارت‌های زندگی و اجتماعی است، تصریح کرد: انتخابات شورای دانش‌آموزی با هدف پرورش روحیه همکاری، تعاون، همفکری و سعه صدر در مدارس استان برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به راهیابی  12 هزار دانش‌آموز در دوره‌های مختلف تحصیلی  به عضویت 1500 شورای دانش‌آموزی، افزود: شوراهای دانش‌آموزی زمینه‌ساز عزت نفس و ارتقای شخصیت دانش‌آموزان شده و مسئولیت پذیری و فعالیت خود انگیخته و مسئولانه را بیشتر می‌کند.

واقعی، تحمل نظرات، افکار متفاوت و مسئولیت‌پذیری را از دیگر اهداف برگزاری شوراهای دانش‌آموزی دانست و ادامه داد: فرصت دادن، اندیشیدن و ابراز مداخله موثر در امور دانش‌آموزان از خصوصیات شوراهای دانش‌آموزی است.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: تعداد اعضای شوراهای دانش‌آموزی در مدارس ابتدایی بر حسب تعداد دانش‌آموزان پایه‌های سوم، چهارم، پنجم و ششم و در مدارس متوسطه براساس کل دانش‌آموزان هر مدرسه است.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزانی که به عنوان اعضای شورای دانش‌آموزی انتخاب می‌شوند، نسبت به راه اندازی 18انجمن در مدرسه اقدام کرده و سایر دانش‌آموزان مدرسه با علاقمندی در یکی از انجمن‌ها سازماندهی شده و برای جهت دهی خلاقیت‌های فردی خود در فعالیت‌های گروهی آموزشگاه حضور فعال دارند

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به ترکیب اعضای شورای دانش‌آموزی، یادآور شد: ترکیب اعضای شورای دانش‌آموزی در مدارس ابتدایی برحسب تعداد دانش‌آموزان آن مدرسه است.

واقعی خاطرنشان کرد: ترکیب اعضای شورای دانش‌آموزی در دوره متوسطه اول و دوم نیز برحسب تعداد کل  دانش‌آموزان آن واحد آموزشی  است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۸۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند