Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا کاظمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به برگزاری بیست و دومین شوراهای دانش‌آموزی اظهار کرد: این شورا در سال 76 برای نخستین‌بار رقم خورد. بهترین موقعیت تربیتی با رویکردهای مختلف در دانش‌آموزان به‌وسیله شوراهای دانش‌آموزی در سطح مدارس کشور ایجاد و بسترهای لازم برای فعالیت‌های دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 770 هزار نفر عضو این شوراهای دانش‌آموزان هستند، این افراد در مدارس مختلف دور یکدیگر جمع شده و به بررسی مسائل مختلف خواهند پرداخت. دانش‌آموزانی که عضو شورا هستند،‌ می‌توانند در جلسه شورای معلمان حضور پیدا کرده و در فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی مشارکت داشته باشند.

معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: انتخابات شوراهای دانش‌آموزی برای نخستینبار در کشور به صورت الکترونیک برگزار شد. دانش‌آموزان در شوراهای دانش‌آموزی آنچه که قرار است در آینده برای آن‌ها اتفاق بیفتد را تمرین خواهند کرد،‌ آن‌ها به مدت 10 سال مهارت‌ها را در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، مهارت‌های سیاسی فرا گرفته و به تمرین آن می‌پردازند تا با بصیرت و دانش‌ کافی بتوانند در عرصه‌های اجتماعی مختلف ایفای نقش داشته باشند.

وی بیان کرد:‌ شوراهای دانش‌آموزی کارکرد تربیتی دارند، همچنین این شوراها می‌توانند منجر به تغییر جهت‌گیری آموزشی و پرورشی در مدارس شوند. دانش‌آموزان می‌توانند با روحیه مطالبه‌گری و نقدپذیری خواسته‌های خود و خانوادشان را به نظام تعلیم و تربیت انتقال دهند، حتی در برخی موارد دانش‌آموزان شورا می‌توانند جهت تصمیم‌گیری جریانات مهم نظام آموزشی کشور را تغییر دهند.

کاظمی افزود: نظرات شوراهای دانش‌آموزی توسط معاونت فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش مورد بازبینی و بررسی قرار خواهد گرفت، در برخی موارد که نیازمند اصلاح است می‌توان اقدامات لازم صورت گیرد.

وی در پایان تاکید کرد: به نظر من شوراهای دانش‌آموزی در زمینه تربیت خانواده‌ها می‌توانند ایفای نقش داشته باشند، نباید به مدارس با دید علم‌اندوزی و دانش‌افزایی نگریست، بلکه مدرسه محلی برای تربیت دانش‌آموزان است تا برای حضور در جامعه آماده شوند. خانواده‌ها باید برای فعالیت‌های پرورشی همانند فعالیت‌های علمی ارزش قائل شوند.

انتهای پیام/

31 / 320 معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش علیرضا کاظمی شورای دانش‌آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش علیرضا کاظمی شورای دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است

  احمد آرامی  بیان کرد: شوراهای اسلامی در نهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۵۸ در تقویم جمهوری اسلامی ایران نام‌گرفته است که بر اساس فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل شوراهای شهر و روستا به‌عنوان روز شوراها نام‌گذاری شده است.

آرامی تأکید کرد: نقش شورا در آبادانی روستا و شهر نقش بسزایی ایفا می‌کند که کلیه کارهای عمرانی در شهر و روستا زیر نظر شورا انجام می‌شود. در روستاها کار عمرانی بر اساس درخواست و مصوبه شورای اسلامی آن روستا به دهیاری روستا ابلاغ می‌گردد و دهیار را موظف به اجرای مصوبه شورا پس از اخذ مجوز کمیته تلفیق که در بخشداری محل انجام می‌شود را می‌نماید .

وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا هر چهار سال یکبار بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران با رأی اکثریت مردم که توسط وزارت کشور در ایران و فرمانداری‌ها در شهرها و بخش‌ها انجام می‌گیرد که مردم هر شهر و یا روستا به محل برگزاری و مقر صندوق رأی‌گیری مراجعه و رأی خود را به صندوق می‌اندازند و طبق قانون با نظارت شورای نگهبان و هیئت اجرایی و دیگر بازرسین حاضر صندوق انتخابات انجام و در پایان نامزدهای شورا هر کدام که اکثریت آرا را داشته باشند به‌عنوان شورای شهر یا روستا انتخاب می‌شوند .

آرامی افزود: شورای اسلامی در روستاهایی که جمعیت آن ۲۰۰۰ نفر باشند تعداد اعضای شورا ۵ نفر و روستاهای کمتر از ۲۰۰۰ نفر سه نفر به‌عنوان شورا انتخاب می‌شوند که اعضای شورا از بین خودشان یک نفر رئیس شورا، نائب رئیس و منشی انتخاب می‌کنند و مدت چهار سال به کار شورا ادامه می‌دهند .

وی در خصوص وظیفهٔ شورا افزود: وظیفه شورای اسلامی رسیدگی به مشکلات روستا و تعیین یک نفر با مدرک تحصیلی دیپلم به‌عنوان دهیار روستا انتخاب می‌کند تا دهیار کلیه مصوبات شورای اسلامی را که هدف آن پیشبرد و برطرف‌کردن مشکلات روستا مثل انجام روشنایی معابر روستا جمع‌آوری زباله‌ها،،،،،و غیره و آنچه کار عمرانی که در روستا انجام می‌گیرد .

وی افزود: طبق مصوبات شورا باید انجام شود عملکرد شوراها زیر نظر بخشداری محل انجام می‌گیرد که با کمک شورای اسلامی بخش انجام می‌گیرد و تمام مشکلات شوراها توسط بخشدار انجام می‌شود در قانون اساسی کشور برای شوراهای اسلامی روستا هزینه‌ای در نظر گرفته نشده است؛ چون شورای اسلامی روستا یک نهاد مردمی که به دلیل اختیاراتی که در حوزه‌های نظارتی و مدیریتی برعهده دارد.

آرامی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از ارکان مهم و برجسته مردم‌سالاری دینی در کشور محسوب می‌شود که هیچ‌گونه دستمزدی از هیچ نهاد دولتی و مردمی دریافت نمی‌کند و برای رضای خداوند و رضایت و آبادانی مردم روستا خدمت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال وبختیاری
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد