Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این جریان از یک سو نامزدها تلاش دارند تا با بهترین تبلیغات و شعارها خود را به همکلاسی ها معرفی کنند و از سوی دیگر رای دهندگان نیز سعی دارند تا نامزد مورد نظر خود را بیشتر تبلیغ کنند و در نهایت فرد مدنظر آنها بر کرسی شورای دانش آموزی بنشیند.

دیدگاهی که کودکان و نوجوانان برای تبلیغات خود برای عضویت در شورای دانش آموزی دارند، بیشتر از آنکه جنبه اجتماعی داشته باشد جنبه نگاه کودکان در آن موج می زند چون بسیاری از این دانش آموزان شاید حتی به درستی درک نکنند که تبلیغات آنها چه معنایی می تواند داشته باشد اما دنیای زیبایی دارند و با دستان کوچک اما افکار بلند خود قصد دارند دنیای همکلاسی خود را حداقل در محیط مدرسه تغییر دهند، موضوعی که در پیام های تبلیغاتی خود بر آن پافشاری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها که شور و حال دانش آموزان برای عضویت در شورای دانش آموزی بیشتر شده است نوع تبلیغات آنها جالب و شاید به اندازه تبلیغی که بوی خرید شیرینی را می داد، باشد که نمونه ای از آنها «قول می دهم رونالدو و مسی را به مدرسه بیاورم، اردوی تفریحی به خارج از کشور با هواپیما، زنگ ورزش را ۱۰ برابر می کنم، یک روز در هفته بدون معلم یا توپ، تانک، فشفشه … عضو شورا میشه و به من رای بدهید تا به شما رای بدهم» است.
حدود ۱۵ میلیون دانش آموز داریم، که از این تعداد ۱۱ میلیون نفر می توانند در این رقابت شرکت کنند، ۱۱ میلیون دیدگاه متفاوت برای انتخابات شورای دانش آموزی، اما شور و نشاط انتخاباتی آنها از جنس دیگری است و رنگ و بوی کودکانه آن بیشتر به چشم می آید.

نامزدهای شوراهای دانش آموزی این روزها دست به کار شده اند تا برای کسب آراء بیشتر تبلیغات جذاب تری از رقیب خود در معرض دید همکلاسی ها قرار دهند یک دانش آموز با عکس هایی از فیلم های کارتونی سعی در جذب آرا به نفع خود دارد و در یکی از تبلیغاتش نیز نوشته است؛ «کیف و کتاب و دفتر؛ رای بده به برتر». شیوه تبلیغاتی جالب اما در نوع خود کودکانه که در میان این همه تبلیغ حتی برخی از دانش آموزان تبلیغاتی بسیار زیباتر دارند که قابل خواندن هستند.
«منصفانه حرف بزنیم؛ عادلانه کار کنیم اگر مدرسه ای آباد می خواهیم، اگر می خواهید مدرسه ای نمونه داشته باشید و در رفع مشکلات آموزشی مدرسه سهیم باشید به من رای بدهید، برای داشتن محیطی آرام، با صفا و صمیمی در کنار معلمان دلسوز و مهربان به من رای بدهید، تمام نظرات و پیشنهادات شما را منعکس می کنم، رای بیشتر مدرسه بهتر، فردایی بهتر با مدرسه ای بهتر با عدالت، توسعه و پیشرفت و من به شما قول می دهم که مدرسه در بهترین شرایط اداره شود و نمایش و برنامه های روزانه با کمک شوراها انجام شود، پس از فرصت استفاده کنید و بشتابید.» عنوان دیگر شعارهای تبلیغاتی نامزدها است.
انتخابات شورای دانش آموزی که شروع می شود حال و هوای مدارس هم انتخاباتی می شود، دانش آموزان شور و شوق فراوانی برای مشارکت در تصمیم گیری در امور مدرسه را دارند، این بار انتخابات و تمرین دموکراسی در حیطه ای کوچک تر و آن هم در فضای مدرسه است.
۱۱ میلیون دانش آموز در ۱۰۵ هزار واحد آموزشی از امروز ول آبان ماه در سراسر کشور بار دیگر سرنوشت خود را با هم برای مدرسه رقم خواهند زد. به پای صندوق های رای می آیند تا اعضای شورای دانش آموزی را برای تصمیم گیری در امور مدرسه انتخاب کنند.
در این میان شور و اشتیاق طرفداران هر یک از نامزدها نیز دیدنی است چرا که آنها نیز با هیجان خاصی تلاش دارند تا آرای بیشتری را برای نامزد مورد نظر خود به دست آورند، نحوه تبلیغ دانش آموزان نیز موضوع جالب دیگری است که باعث شده روزهای متفاوت در فضاهای آموزشی سپری شود.
کلاس های درس و حیاط مدارس کاملاً انتخاباتی شده است، نامزدها در رقابت تنگاتنگ و البته صمیمانه و به دور از تنش های سیاسی بزرگسالان، از چند روز قبل نسبت به معرفی خود به همکلاسی ها و دانش آموزان دیگر کلاس ها وارد میدان شده اند تا آنان با انتخابی آگاهانه قدم هایی محکم تر برای مدرسه ای بهتر بردارند.
علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز درباره برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی با شعار «شورای دانش آموزی طلایه دار گام دوم انقلاب» گفته است: پیش بینی می‌شود در این انتخابات حدود ۱۱ میلیون دانش آموز شرکت کنند دانش آموزان پایه سوم ابتدایی به بالا می توانند در انتخابات چه به صورت نامزد و چه به صورت رای دهنده شرکت داشته باشند و در مجموع تعداد ۷۷۰ هزار نفر به عضویت شوراهای دانش آموزی کشور در می‌آیند.
وی آمار شرکت کنندگان سال گذشته را حدود ۹ میلیون و۸۰۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: سال گذشته از تعداد کل شرکت کنندگان ۷۳۰ هزار نفر به عضویت شوراهای دانش آموزی درآمدند که تابستان امسال در ۲ اردوی مجزای دختران در رامسر و پسران در اصفهان حضور یافتند و از اعضای شوارهای دانش آموزی برتر استان‌ها تجلیل و کارگاه‌های آموزشی مفیدی برای آنها برگزار شد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: شعار امسال انتخابات شورای دانش آموزی «شوراهای دانش آموزی، طلایه داران گام دوم انقلاب» تعیین شده است تا با استفاده از رهنمودهای رهبر معظّم انقلاب (مدظله العالی) این نوجوانان و جوانان در چله دوم انقلاب هر چه با شکوه‌تر در صحنه‌های اجتماعی ظهور و بروز داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه امسال برای ایجاد تحرک و پویایی در بین دانش آموزان، سازماندهی جدیدی شکل گرفته است، اظهار داشت: ۱۸ انجمن طرح ریزی و محتوایی برای فعالیت های این انجمن‌ها تدوین شده است و بنا است در چارچوب این ۱۸ انجمن مسئولیت‌ها و فوق برنامه هایی زیادی بر عهده شورای دانش آموزی واگذار شود که از جمله آن می توان به یادواره شهدای دانش آموز با نام لاله‌های روشن، حمایت از کالای ایرانی، زندگی به سبک روح الله (آیینه زمان) تدوین بیانیه گام دوم انقلاب و فعال شدن انجمن‌های ۱۸ گانه در قالب طرح های جدید اشاره کرد.
کاظمی ادامه داد: ابتکاری که امسال در زمینه انتخابات شوراهای دانش آموزی انجام گرفته است برگزاری این انتخابات به صورت الکترونیکی وبه صورت آزمایشی در تعدادی از مدارس مراکز استان‌ها است تا در صورت موفق بودن به سراسر کشور تسری پیدا کند.
براساس ماده ۱۸ آیین نامه اجرایی مدارس، شورای دانش آموزی، به منظور مشارکت دانش آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی، پرورشی، انضباطی، ورزشی و فوق برنامه و ایجاد ارتباط صحیح و مستقیم دوسویه بین دانش آموزان و اولیای مدرسه و ارج نهادن به شخصیت و کرامت آنان و تقویت اعتماد به نفس و خود باوری ومسئولیت پذیری و مشارکت جویی درآنان در سطح مدارس تشکیل می شود.
شوراهای دانش آموزی در تمامی آموزشگاه ها اعم از دبیرستان‌ها و هنرستان ها و مراکزپیش دانشگاهی تشکیل می شود و دانش آموزان علاقه مند به عضویت در شورا باید حداقل ۱۵ روز قبل از انتخابات خود را نامزد کرده و در دفتر مدرسه ثبت نام کنند و مدیر موظف است با همکاری شورای مدرسه و مربیان پرورشی اسامی نامزدهای نهایی را از طریق نصب در تابلو اعلانات مدرسه و اعلام در مراسم آغازین به اطلاع دانش آموزان برساند و دانش آموزان می توانند به مدت یک هفته پیرامون دیدگاه‌ها نظرات و برنامه‌های خود به تبلیغ بپردازنند.
اهداف شوراهای دانش آموزی، بهره وری از شیوه نامه های پرورشی و آموزشی و مراقبت بر همسویی فعالیت‌های شورای دانش‌آموزی و کمیته‌های آن با مفاد آیین نامه اجرایی مدارس، بررسی پیرامون چگونگی مشارکت دانش آموزان در فعالیت‌های آموزشی و پرورشی و اجرایی مدرسه و ارائه پیشنهاد به مدیر مدرسه و همکاری در برنامه‌ریزی و اجرای مناسبت‌های مذهبی و انقلابی در مدرسه و اداره نشریه‌های دانش آموزی و همکاری در اداره امور کتابخانه مدرسه و همکاری در ارتقاء مهارت فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی دانش آموزان و برگزاری مسابقات مربوطه و برگزاری نماز جماعت و اداره نمازخانه مدرسه است.
همچنین همکاری در تشکیل و اداره تعاونی آموزشگاهی وشرکت موردی در جلسات شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان، دعوت از دانش آموزان برای همکاری با شورا در پیشبرد فعالیت‌های پرورشی و آموزشی همکاری در تقویت هویت دینی و انقلابی دانش آموزان و همکاری با معاون پرورشی و تربیت بدنی مدرسه در اجرای برنامه‌های و فعالیت‌های پرورشی از دیگر اهداف این شوراهای دانش آموزی است.
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش نیز در آستانه برگزاری بیست و دومین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی در پیامی اعلام کرده است: دانش‌آموزمحوری، دانش‌آموزباوری و دانش‌آموزیاوری باید در تمامی برنامه‌ها و سیاست‌های آموزش‌وپرورش لحاظ شود.
وی شورای دانش‌آموزی را یکی از ارکان اصلی و تاثیرگذار مدرسه برشمرد و اظهار داشت: دانش آموزان با تقویت ایمان و بصیرت دینی و باور به ارزش‌های اساسی انقلاب و نظام تعلیم و تربیت باید در این مسیر تلاش کنند و به وفاداری و حمایت آگاهانه از این ارزش‌ها پایبند باشند.
وی در این پیام با اشاره به اینکه شوراهای دانش‌آموزی در مدارس، بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی و فرهنگی در آموزش‌وپرورش و یکی از ارکان اصلی و اثرگذار مدرسه است، خطاب به دانش آموزان گفت: امروز در دهه پنجم انقلاب اسلامی شما دانش آموزان پویا، بالنده، خلاق و پرسش‌گر با حضور و مشارکت در انتخابات شوراهای دانش‌آموزی با شعار «شورای دانش‌آموزی، طلایه دار گام دوم انقلاب» مسئولیت‌پذیری و مشارکت‌جویی خود را به نمایش خواهید گذاشت.
گزارش از: مهناز بیرانوند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبلیغات انتخابات شوراهای دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند

ایسنا/گیلان مدیرآموزگار مدرسه عشایری قتئم قلعه چال ریک گفت: دانش‌آموزان عشایری بعد از اینکه پایه ششم را تمام می‌کنند به مدارس شبانه روزی در نواحی شهری می‌روند که این رفت و آمدها برای این دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان سخت است، ای کاش می‌شد در ییلاقات همجوار یک مدرسه شبانه روزی دخترانه احداث کنند.

زندگی عشایری که سراسر با تلاش، زحمت و سختی فراوان در پستی و بلندی‌های کوه و دشت و طبیعت عجین شده لذت‌های خاص خود را دارد، اگر با عشایر همزیست شده باشی نمک‌گیر خوان پربرکت و صفای دل گرم‌شان می‌شوی تا حدی که حتی از عافیت و رفاه کار و زندگی در شهر می‌گذری.

عاطف باستانی‌فر مدیرآموزگاری که ۱۷ سال است با خواست و علاقه قلبی خود درس علم، ادب، مهر و زندگی را برای کودکان و دانش‌آموزان مناطق ییلاقی و عشایری در تالش مشق می‌کند و امسال به عنوان مدیرآموزگار نمونه شهرستان تالش برگزیده شده است.

وی هر روز مسیر طولانی ۳۵ کیلومتری را با ماشین شخصی و پس از آن مسیری را هم با پای پیاده طی می‌کند و به عبارتی خود می‌سوزد تا نور سوادآموزی در دل کودکان مستعد فراگیری دانش در ییلاقات عشایرنشین تالش قوت بگیرد و خاموش نشود.

باستانی‌فر دوره تحصیلی خود را تا سوم راهنمایی در حوزه شهری سپری می‌کند و پس از آن به دلیل مشکلات زندگی و برای کمک به خانواده ترک تحصیل می‌کند تا اینکه به خدمت سربازی می‌رود و بعد از اتمام خدمت، بنابر شرایط سنی در مدرسه شبانه ادامه تحصیل می‌دهد و دیپلم، فوق دیپلم حسابداری و لیسانس تربیت بدنی را دریافت می‌کند.

وقتی که با وی تماس می‌گیرم تا به مناسبت روز معلم صحبت کنم ضمن استقبال فرصتی می‌خواهد تا به نقطه‌ای برسد که آنتن‌دهی سهل‌تر باشد، اینگونه آغاز می‌کند: در قالب طرح مهرآفرین توفیق خدمت در آموزش و پرورش را پیدا کردم، ۱۷ سال و ۷ ماه سابقه آموزشی دارم، قبل از آن ۵ سال هم به عنوان امور دفتری و معاون در مدارس مناطق محروم بودم.

وی افزود: در حال حاضر مدیرآموزگار عشایری شهرستان تالش هستم از سال ۱۳۹۰ وارد حرفه آموزشی شدم، اولین منطقه خدمتم منطقه عشایری بره پشت بود که سه سال آموزگار چندپایه بودم، سپس به دهنه سراگاه منتقل شدم و ۶ سال هم آنجا خدمت کردم.

باستانی‌فر ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ به ییلاق قائم قلعه چال ریک منتقل شدم که در حال حاضر در این مدرسه مدیرآموزگار هستم و الان ۵ پایه اول، دوم، سوم، چهارم و ششم را در این مدرسه تدریس می‌کنم، ۷ دانش‌آموز دارم که دو دانش‌آموز دختر پایه اول و یک دانش‌آموز دختر پایه ششم و بقیه آنها پسر هستند، چند نفر آنها از روستاهای همجوار ایربو و لِر و قلعه چال می‌آیند.

این معلم عشایری ادامه می‌دهد: دو فرزند به نام‌های امیرحسین که لیسانس برق دارد و امیرعلی امسال دیپلم گرفته و کنکور شرکت می‌کند،دارم . همسرم هم بازنشسته آموزش و پرورش است و لیسانس آی تی دارد و بر حسب علاقه به فضای آموزشی در حال حاضر مدرسه غیر دولتی دارد.

وی در خصوص مسیر رفت و آمد به مدرسه می‌گوید: هر روز از تالش ۳۵ کیلومتر را تا ییلاق قائم قلعه چال ریک طی می‌کنم و مجدد این مسیر را برمی‌گردم، البته تا یک مسیری با ماشین می‌روم و در نزدیکی پل ماشین را پارک می‌کنم و مجدد مسیر ۳۰ دقیقه‌ای را پیاده می‌روم تا به مدرسه برسم. حتی یکی از دانش‌آموزانم را که از روستاهای همجوار به مدرسه می‌آید تا یک مسیری موقع آمدن و برگشتن همراه خودم می‌آورم و می‌برم.

باستانی‌فر در خصوص تجربه آموزش چند پایه در یک کلاس گفت: به ترتیب پایه مباحث درس و تمرین و پرسش را از پایه اول آغاز می‌کنم، زنگ‌های تفریح فرصت‌های یک ربع برای استراحت دارند، چند پایه به نوعی تکرار و تمرین برای پایه‌های دیگر هم محسوب می‌شود.

این مدیرآموزگار مدرسه عشایری بااشاره به اینکه مدرسه تک کلاسه نوساز است که از سال ۱۳۹۸به همت خیرین مدرسه‌ساز احداث شده و در اختیار دانش آموزان عشایری قرار گرفته است، گفت: وسایل ورزشی و آموزشی، پروژکتور و لپ تاپ داریم و از نظر امکانات آموزشی تفاوتی با مدارس شهری ندارد، اما معتقدم آن فضا وامکانات آموزشی و بهداشتی که در شهر است باید در عشایری چند برابر شود.

وی در خصوص تفاوت آموزش در مناطق عشایری با سایر مناطق می‌گوید: بارزترین تفاوت تدریس در دوره کرونا مشهود بود در مناطق شهری به دلیل سهولت دسترسی به برق، اینترنت و سایر امکانات آموزشی آموزش‌های مجازی به سهولت پیگیری می‌شد اما برای مناطق ییلاقی چون به دلیل شدت وزش باد در این مناطق اغلب اوقات قطعی برق داشتند و آنتن‌دهی به دلیل پوشش منطقه مطلوب نبود، حضوری آموزش‌ها دنبال می‌شد.

وی پدارنه از شوق دانش‌آموزانش می‌گوید: دانش‌آموزان عشایری به شدت سختکوش هستند و با وجود اینکه کمک‌کار خانواده در امور دامداری و کشاورزی می‌باشند اما به نحو احسنت تکالیف و مشق‌ها را انجام می‌دهند.

این معلم عشایری در پاسخ به این سوال که چرا با وجود سختی‌های مسیر مصمم هستید که در مناطق عشایری تدریس کنید؟ گفت: من علاقه خاصی به عشایر دارم زیرا عشایر مردمان با صفا، صادق و پر تلاشی هستند، علاوه براین حضور در طبیعت علت دیگری است که باعث شده به عنوان آموزگار در مناطق عشایری خدمت کنم.

باستانی‌فر ادامه تحصیل دانش‌آموزان عشایر را مهم‌ترین دغدغه‌اش عنوان می‌کند و ادامه می‌دهد: دانش‌آموزان عشایری بعد از اینکه پایه ششم را تمام می‌کنند به مدارس شبانه روزی در نواحی شهری می‌روند که این رفت و آمدها برای این دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان سخت است، ایکاش می‌شد در ییلاقات همجوار یک مدرسه شبانه روزی دخترانه احداث کنند زیرا بیشتر دانش آموزان عشایری دختر به دلیل مسافت مدرسه شبانه روزی بعد از اتمام پایه ششم ترک تحصیل می‌کنند.

این معلم که خود کوهنورد است و سابقه صعود به سبلان و دماوند هم دارد، در خصوص فعالیت‌های پرورشی دانش‌آموزان عشایر گفت: برای بچه‌های اردو برگزار می‌کنم که حتی خواهر و برادر کوچکترشان هم همراه خود می‌آورند، این اردو را در مسافتی نزدیک روستا و خارج از محیط مدرسه برگزار می‌کنیم و از نزدیک با داروهای گیاهی بومی منطقه و خواص‌شان آشنا می‌شوند.

وی با بیان اینکه معلم عشایر به نوعی عضو خانواده دانش‌آموزان است و همانطور که دلسوزانه درس می‌دهد و به دانش‌آموزانش کمک می‌کند با اولیای دانش‌آموزان هم ارتباط و تعامل صمیمانه دارد، تصریح کرد: گاهی اوقات که دانش‌آموز یا عضوی از خانواده‌شان بیمار می‌شود همراه خودم می‌آورم درمانگاه یا اگر به دارو نیاز داشته باشند از شهر تهیه می‌کنم برای‌شان می‌برم. حتی زمانی که فصل سرما و برف بود، کپسول خالی گاز را از روستا می‌آورم و شارژ می‌کنم و مجدد برایشان می‌برم، منظورم این است که در مناطق عشایری فقط معلم نیستیم به نوعی مثل عضوی از خانواده به اهالی در حد توان کمک می‌کنیم.

این معلم مدرسه عشایری قائم قلعه چال ادامه داد: حتی پیش آمده که در زمان برگشت بارش برف به حدی بوده که مجبور شدم ماشین را روستای ایربو بگذارم و یکی از اهالی که نیسان داشته، چادر ماشین‌ش را روی ماشین من کشیده و سه روز در منزل اهالی ماندم.

وی با اشاره به خاطرات تلخ و شیرین تدریس در مناطق عشایری گفت: سال ۱۳۹۹ وقتی در سراگاه مشغول خدمت بودم باید از ۷ پل چوبی گذر می‌شدیم تا به مدرسه برسیم، شدت بارش و وقوع سیل به حدی بود که پل‌ها را برد، آن روز من به همراه محمدعلی نیکخو که مدیرآموزگار بود و اکنون بازنشست شده، دانش‌آموزان را به صورت دست به دست و یکی به یکی از رودخانه عبور دادیم.

باستانی‌فر از آرزویش برای دانش‌آموزان عشایر می‌گوید: دانش‌آموزان عشایر فرشته‌های مظلومی هستند که شوق فراگیری آموزش دارند، باید خیلی بیشتر مورد توجه قرار گیرند. آرزو می‌کنم هیچ دانش‌آموز عشایری ترک تحصیل نکند. دانش‌آموز دختری داشتم که بنابر اجبار خانواده می‌خواست ترک تحصیل کند که بعد از کلی صحبت با پدرش توانستیم وی را راضی کنیم تا اجازه بدهد دخترش در مدرسه شبانه روزی ثبت‌نام کند و ادامه تحصیل دهد، الان همان دختر فارغ التحصیل شده و معلم است و هر وقت من را می‌بیند کلی تشکر می‌کند که شما نگذاشتید من ترک تحصیل کنم.

وی در پاسخ به این سوال که تاحالا هدیه روز معلم چی گرفتید، گفت: دانش‌آموزان خوب عشایری حاصل دسترنج‌شان که محصولات کشاورزی و دامی نظیر ماست و پنیر و تخم مرغ و شیر است، می‌آورند که باارزشترین هدیه است، من هم هفته‌ای یک روز همسرم غذا درست می‌کند برایشان ‌می‌برم یا به عنوان تغذیه زنگ تفریح برایشان میوه می‌برم.

باستانی‌فر در پایان از خبرگزاری ایسنا که به یاد معلمان عشایری و ییلاقی بود، تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • جهادگرانی که درس زندگی می‌دهند/ معلمان باید در قله کوه باشند
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی